disqus

joi, 20 noiembrie 2014

Generația schimbării




Eu cred că momentul  nu se conștientizează prea bine. Mișcare civică din România, trezirea!

Roșia Montană, Fracking,  alte cauze de mediu, acum este timpul vostru, al nostru.

După umilințe, nedreptăți, bătăi cu jandarmii, pantofi tociți la marșuri, nopți nedormite, lacrimi, amenzi, amenințări, acum trebuie să valorificăm, trebuie să plusăm, trebuie să ne cerem toate drepturile.
 
PSD-ul e în corzi și fac ședințe ca să înțeleagă și Vanghelie cum stă treaba cu rețelele de socializare.
Iohannis se bucură și nu-i vine să creadă. Nu este vorba despre Iohannis, asta ar trebui să știe și el până acum, este vorba despre o generație care s-a trezit și s-a făcut auzită în cetate. Este vorba despre generația schimbării. 

Nu a învins Iohannis, a învins generația 18-35. Nu trebuie să așteptăm să dezamăgească Iohannis, învingătorii trebuie acum să transmită un mesaj foarte clar că nu vor mai permite ca niște politicieni inconștienți să-și bată joc de țară, de viitorul nostru și al copiilor noștri, că ei trebuie să lucreze pentru noi.

Învingătorii trebuie să stea drepți și încrezători și să-și spună răspicat dorințele. Mi-e teamă că dacă noi nu suntem conștienți de adevăratul rezultat al alegerilor și nu ne spunem acum dorințele până la capăt, ei, care sunt conștienți de cât rău pot face acestei țări și cum îl pot face, vor continua la fel ca până acum.

Încă o dată: TRE-ZI-REA!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu