disqus

miercuri, 11 decembrie 2013

Revoluție la buzunar.

Sursa foto: România liberă

 Nici revoluțiile nu mai pot fi ce au fost odată.

De ce să ne chinuim, să ieșim în stradă, să înghețăm, când putem bine-merci să nu mai plătim taxele? De ce să strigăm, să răgușim, pentru ce? Ce îi doare pe băieți mai tare? Bugetul, buzunarul statului.

Care suntem mai tineri și mai sănătoși, care aveți firme, noi, pulimea care muncim să facem bani să plătim impozite pentru ei ca să plătească jandarmii să ne-o tragă tot nouă, în țara pe care ei o conduc așa cum nu vrem noi, să nu mai plătim nimic la stat dacă nu ne mai convine. Și nu ne convine! E o formă de protest dacă nu te îngrijorează temporar pensia și ar fi bine să nu te îngrijoreze, pentru că nu o vei mai apuca cu ăștia la conducerea țării.

Să vedem dacă mai au jandarmii ce să pună pe masă la copii, cu ce mai plătesc polițiștii ratele la bancă? Să vedem cum o să fie când nu vor mai fi bani la bugetul care și-așa e de pe o lună pe alta, și-aia cu ajutor de la FMI, când nu vor mai plăti pensii, salariile medicilor, profesorilor, când vor ieși în stradă pe bune, nu de formă ca până acum, cu lideri sindicali plătiți tot de ei. Să vedem atunci pe unde mai scot cămașa politicienii noștri?

Asta e revoluția care îi doare, care poate schimba ceva. Revoluție la buzunar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu